apr 092024
 

Zanima te oblast komunikacija?

Želiš da znaš kako komunicirati u kriznim situacijama i kako voditi kriznu komunikaciju?

Želiš da čuješ iskustva drugih zemalja iz okruženja na ovu temu?

Član si odreda izviđača u sastavu Saveza izviđača Srbije?

Ukoliko su odgovori na prethodna pitanja DA, onda imamo trening za tebe!

Savez izviđača Srbije te poziva da se prijaviš za učešće na Trening o kriznim komunikacijama, koji se relaizuje se u okviru Erazmus+ projekta od strane Saveza izviđača Slovenije, a u saradnji sa Savezom izviđača Hrvatske i Savezom izviđača Srbije.

U okviru treninga ćeš imati priku da, kroz set predavanja i radionica koje će obuhvatiti i praktične primera, stekneš neophodna znanja i veštine koja će ti pomoći u komunikaciji prilikom reagovanja u kriznim situacijama.

Obuka će imati dva modula/dela. Prvi trening biće održan u period od 26. aprila do 3. maja u Postojni (Slovenija), dok će drugi biti održan oktobra meseca na Bohinju (Slovenija),

Ko može da se prijavi za učešće na obuci?

Potrebno je:

  • Da te zanimaju oblasti komunikacija i kriznih komunikacija,
  • Da imaš više od 18 godina,
  • Da govoriš engleski jezik i
  • Da si najmanje 2 godine član izviđačke organizacije.

Kako i do kada se prijaviti?

Prijave za trening su otvorene do 14. aprila 2024. godine do 23:59h, a svi zainteresovani mogu se prijaviti popunjavanjem kratkog online prijavnog formulara.

Obaveštenja o učešću biće najkasnije do 16. aprila, a učesnici će o odabiri biti obavešteni putem e-mail adrese koju budu ostavili u prijavi.

Prijavni formular: https://forms.gle/31XzfxDRLU35UNVm6

Na treningu je predviđeno učešće 10 učesnika iz Saveza izviđača Srbije, od kojih će jedan deo biti izabran putem ovog konkursa.