mar 152022
 

Poštovani ,

Dostavljamo Vam Elaborat jedinstvene manifestacije u izviđačkoj organizaciji, u organizaciji Odreda izviđača „Mihajlovac“,   30. SAJMA KOLEKCIONARA, koji će se održati u nedelju 10. aprila 2022. godine u prostoru Hemijsko-Prehrambeno tehnološke škole u Beogradu –Čukarica.

Cilj Sajma kolekcionara je da na jednom mestu okupi sve zaljubljenike u izviđačko kolekcionarestvo, da prošlost i sadašnjost izviđačke organizacije predstavimo na najbolji način i da ostalima prikažemo šta sve izviđači sakupljaju.

Želja organizatora je da podstakne usavršavanje u oblasti izviđačkog kolekcionarstva osvajanjem veštine i veštarstva „kolekcionar“, razmenu između kolekcionara, da navikne kolekcionare na sistematski rad i urednost, na način uređivanja i sakupljanja zbirki i da se izviđači iz različitih mesta sretnu, druže i dokažu našu devizu „Lepo je bitiu izviđač“

Kao i uvek, na Sajmu kolekcionara, dobrodošli su svi naši prijatelji, izviđači, vedrog duha, dobrog srca, dobrih i iskrenih namera, i uvek dobro raspoloženi za druženje.

Informacije o Sajmu kolekcionara možete pratiti preko fejsbuka na stranici https://www.facebook.com/izvidjacikolekcionari/ ili na   događajima: https://www.facebook.com/events/482333975961743/

Prilozi:

Elaborat 30. Sajma kolekcionara

Predprijava za 30. Sajam kolekcionara

Predprijava za 30. Sajam kolekcionara.doc

Prijava za 30. Sajam, obrazac

Prijava za 30. Sajam, obrazac.doc