jan 132020
 
Pozivamo sve starešine izviđačkih jedinica u Srbiji da se prijave na trening za starešine koji radimo u partnerstvu sa Savezom izviđača Crne Gore i Slovenije. Trening se održava u Sutomoru u Crnoj Gori u periodu od 14. do 17. februara. Posebno ohrabrujemo starešine novoosnovanih odreda da nam se pridruže.

Trening nosi ime „Most znanja“, a učesnici će imati priliku da se upoznaju sa starešinama iz Srbije i Crne Gore, nauče nešto novo i čuju primere dobre prakse. Tema treninga je „Kako uspešno organizovati i upravljati izviđačkom jedinicom“. Detalje o radionicama i agendu događaja možete pronaći ovde.

Za događaj se prijavljujete ovde. Tim za međunarodnu saradnju Saveza izviđača Srbije će na osnovu pristiglih prijava, najkasnije do 31. januara da obavesti učesnike koji su prošli selekciju putem mejla ili broja telefona. Konkurs traje do 25. januara do 23:59, a naknadne prijave nećemo uzeti u razmatranje. Troškovi puta, smeštaja i ishrane su pokriveni od strane organizatora i partnera. Ukoliko budete imali nekih pitanja ili nedoumica, možete nam se obratiti putem mejla:  serbiaicteam@gmail.com

Agenda
Spisak radionica