feb 242020
 

Izložba izviđača Čukarice, u saradnji sa Galerijom “Art na sprat” u Beogradu, u ul. Gavrila Principa br. 2,  je uvod u godinu jubileja – 60 godina Saveza izviđača opštine Čukarica, a realizovana je od 11.do 17. februara 2020. godine
Šest decenija, je dug put za organizaciju, ali “Izvidjači Čukarice” su organizacija mladih i za mlade.
Kroz  izložbu, predstavilii su deo uspomena i aktivnosti, za proteklih šest decenija.

Na otvaranju izložbe, posetiocima su se obratili : Stana Lukić – član veća Gradske opštine Čukarica , Slaviša Bojović – Starešina Saveza izviđača opštine Čukarica, Luka Tošković – jedan od osnivača  Saveza i dugogodišnji Starešina Saveza izvidjača opštine Čukarica i Raško Savić – Starešina Odreda izvidjača “Ratko Sofijanić” iz Ivanjice.
Izvidjači Čukarice se zahvaljuju svima koji su svojim prisustvom uveličali uvod u godinu jubileja, i dali svoj doprinos jubileju – 60 godina Saveza izviđača opštine Čukarica.
Veliko HVALA, galeriji “Art na sprat”, koji su izdvojili prostor, vreme, energiju i snagu da realizuju  izložbu i uveličaju za “Izviđače Čukarice” godinu  velikog i značajnog jubileja.

Fotografije sa otvaranja izložbe: https://www.facebook.com/savezizvidjacacukarice.beograd/media_set?set=a.1418274798351470&type=3