feb 072020
 

 Poštovani prijatelji i poštovani učesnici narednog 28. Sajma kolekcionara!

U prilogu je Elaborat jedinstvene manifestacije u izviđačkoj organizaciji, 28. SAJMA KOLEKCIONARA, koji će se održati u nedelju 08. marta 2020. godine u prostoru Hemijsko-Prehrambeno tehnološke škole u Beogradu – Čukarica, i ovim putem Vas pozivamo da uzmete učešće.

Cilj Sajma kolekcionara je da na jednom mestu okupi sve zaljubljenike u izviđačko kolekcionarestvo, da prošlost i sadašnjost izviđačke organizacije predstavimo na najbolji način i da ostalima prikažemo šta sve izviđači sakupljaju.
Želja nam je da podstaknemo usavršavanje u oblasti izviđačkog kolekcionarstva osvajanjem veštine i veštarstva „kolekcionar“, razmenu između kolekcionara, da naviknemo kolekcionare na sistematski rad i urednost, na način uređivanja i sakupljanja zbirki i da se izviđači iz različitih mesta naše zemlje i inostranstva sretnu, druže i dokažu našu devizu „Lepo je biti izviđač“

Kao i uvek, na našem i Vašem Sajmu kolekcionara, dobrodošli su svi naši prijatelji, izviđači, vedrog duha, dobrog srca, dobrih i iskrenih namera, i uvek dobro raspoloženi za druženje.

Trudićemo se da budemo uspešni organizatori i dobri domaćini, i da Vam boravak u našoj sredini učinimo što lepšim i nezaboravnim, a Vas molimo da proučite Elaborat Sajma i da se pridržavate odredbi Elaborata.
Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Sa izrazima poštovanja i do skorog viđenja,
u ime Odreda izviđača „M I H A J L O V A C“
Starešina Odreda Jelena Bojović

Predprijava pdf, Predprijava doc.
Prijava pdf, Prijava doc.