dec 012017
 

Po osmi, put, Arapski skautski region poziva mlađe brđane muškog pola, uzrasta od 18 do 23 godina iz celog sveta da se okupe u mestu Šardžah u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Cilj ovog okupljanja u organizaciji Saveza izvidaca Ujedinjenih Arapskih emirata jeste uspostavljanje i jačanje prijateljstava među izviđačima iz Arapskog regiona i ostalih krajeva sveta.

Pod sloganom „Šardža – Svetska prestonica knjige“ učesnici će se okupiti u mestu Šardžah od 1. do 10.02.2018. godine gde će imati prilike da se upoznaju, razmene iskustva i saznaju mnogo o kulturi Emirata. Troškove prevoza i učešća na ovoj aktivnosti za jednog učesnika pokriva domaćin.

Ako želite da upoznate novu kulturu, steknete prijatelje iz drugih zemalja i smatrate da ste osoba koja će na najbolji način predstavljati Savez izviđača Srbije na ovoj aktivnosti, molimo vas da popunjenu prijavu.  Svi prijavljeni će biti pozvani na razgovor putem skajpa koji će biti zakazani u periodu od 10.12. – 13.12.2017. godine.

Za sve dodatne informacije u vezi konkursa i same aktivnosti možete se obratiti Načelniku za međunarodnu saradnju na mejl nikolascout@yahoo.com