Volontiraj u Južnoj Koreji 2018!

Volontiraj u Južnoj Koreji 2018!

nedelja, 03 decembar 2017

Juzna Koreja_SuncheonSavez izviđača Srbije Vam pruža neverovatnu priliku! U prelepom gradu Sunčeon na jugu Koreje, nalazi se jedan od najvećih i najboljih izviđačkih centara na svetu! Centar svake godine ugosti dvadesetak volontera iz celog sveta i Vi možete biti jedan od njih. Volontiranje obuhvata rad sa decom u kampu na engleskom jeziku i organizaciju mnogobrojnih izviđačkih aktivnosti. Takođe bićete u mogućnosti da iskusite i doživite jednu od najstarijih svetskih kultura. Isto tako Sučeon je dom Sunčeon zaliva, jednog od najvećih tresetišta na svetu.

Volontiranje naredne godine traje tri meseca u dva termina:

Termin

Datum za dolazak

Datum za odlazak

Rok za prijave

I  2018

Pre 2. aprila 2018.

Posle 1. juna 2018.

5. januar 2018.

II 2018

septembar novembar

1. maj 2018.


Od Vas se zahteva samo da ste:                             

član Saveza izviđača Srbije;

mlađi od 30 godina;

posedujete zavidan nivo znanja engleskog jezika;

Nenad Jovanovski iz OI „Boško Đuričić" je imao privilegiju da dva puta bude pozvan da volontira u Sunčeonu i stoji na raspolaganju svakome ko je zainteresovan da bliže pojasni sve oko džeparca, prevoza do Koreje i sl.

Prijave u predviđenom roku za slati na mejl načelnika za međunarodnu saradnju Nikole Milojevića:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Za dodatne informacije pišite na   Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Preuzmi: prijavu;  brošuru; 

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia