Izviđački stroj 2017

Izviđački stroj 2017

utorak, 24 oktobar 2017

izvidjac-orao-100Izviđački stroj 2017 održaće se u Valjevu 11. novembra 2017. godine. Pored svečane dodele zvanja, učesnici će imati priliku da se upoznaju sa kulturom i znamenitostima Valjeva.

Izviđački stroj je aktivnost na kojoj se uručuju zvanja najboljim izviđačkim jedinicama („Četa orlova" i „Odred orlova") i pojedincima („Izviđač orao"). Zvanje „Odred orlova", odnosno „Četa orlova", predstavlja najviše zvanje koje jedinice Saveza izviđača Srbije mogu dobiti za izvanredan rad u protekloj izviđačkoj godini. Pored dobre organizovanosti, poštovanja Statuta i Pravilnika SIS-a, posebna pažnja posvećuje se kvalitetnom sprovođenju Programa Saveza izviđača Srbije, kao i saradnjom sa drugim izviđačkim jedinicama, kako domaćim tako i međunarodnim. Zvanje „Izviđač orao" dodeljuje se pojedincima koji su prošli kompletan opšti program Saveza izviđača Srbije i radili dodatno na svom izviđačkom razvoju unapređujući svoja znanja kroz sve celine posebnog programa SIS-a. „Izviđač orao" predstavlja najviše programsko zvanje koje pojedinac može da osvoji tokom savladavanja Programa Saveza izviđača Srbije.

Preuzmite Elaborat Izviđačkog stroja 2017

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia