Konkurs za izradu logoa JOTA-JOTI 2017

Konkurs za izradu logoa JOTA-JOTI 2017

ponedeljak, 03 april 2017

JOTA JOTI logo konkurs 2017Svetska skautska organizacija - WOSM raspiala je konkurs za LOGO ovogodišnje 60. JOTA i 21. JOTI aktivnosti.

Tema ovogodišnjeg konkursa je "60 Years Connecting Scouts" - "60 godina povezivanja izviđača".

Više o pravilima konkursa, uslovima koje vaš dizajn mora da ispunjava, kao što su na primer veličini i sadržina logoa, možete naći na zvaničnom sajtu ove međunarodne aktivnosti.

Rok za prijavu na konkursa za izradu logoa je 10. april, a Savez izviđača Srbije ohrabruje sve izviđače i planinke da se okušaju u dizajniranju.

Pravo učešća imaju svi, i amateri i profesionalci, članovi Saveza izviđača Srbije. Svoj predlog logoa objavljujete na zvaničnoj stranici Svetske skautske organizacije, za šta uputstva možete naći uprav na sajtu WOSM-a.

WOSM je obećao nagrade za najbolje! Dizajn za najbolji logo će biti iskorišćen za zvaničnu promociju ovogodišnje aktivnosti JOTA-JOTI, kao i za izradu zvaničnih bedževa.

JOTA-JOTI, džembori u vazduhu i džembori na Internetu najveća je i najmasovnija aktivnost koju organizuje Svetska skautska organizacija - WOSM, u kojoj je prošle godine uzelo učešće oko milion izviđača iz celog sveta.

Ova akcija pruža mogućnost izviđačima da se druže, komunicraju i povezuju i ako nisu na istim geografskim širinama i dužinama putem Interneta i radio veza.

JOTA-JOTI se tradicionalno održava treće nedelje oktobra, što je ove godine u periodu od 20. do 22. oktobra.

Puno sreće u radu i učešću!

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia