Savez izviđača grada Zenice poziva izviđače Srbije na svoja 2 tradicionalna izviđačka takmičenja

Savez izviđača grada Zenice poziva izviđače Srbije na svoja 2 tradicionalna izviđačka takmičenja

petak, 03 mart 2017

SIGZ 65Savez izviđača grada Zenica ove godine obeležava 65 godina izvidništva u Zenici. U sklopu aktivnosti obilježavanja jubileja, Savez izviđača grda Zenice organizovaće drugog vikenda aprila svoja dva tradicionalna takmičenja.

Takmičenje namenjeno mlađim izviđačima i planinkama, 12. po redu "U susret proljeću", biće realizovano u subotu 8.4.2017. godine, dok će 4. ZOT - Zeničko orijentaciono - takmičenje za starije izviđače i planinke biće u realizovano u periodu 7-9.4.2017.

Organizatori naglašavaju da pravo učešća imaju odredi koji su registrovali udruženje prema važećim državnim i entitetskim zakonima i članovi su Nacionalnih izviđačkih saveza.

Podsećamo Odrede, da ukoliko budu želili da pošalju članove svojih odreda na takmičenja "U susret proleću" i Zeničko orijentaciono takmičenje, svoj odlazak prijave i načelniku za međunaordnu saradnju Saveza izviđača Srbije, Nikoli Milojeviću.

Prijave za pomenuta takmičenja možete slati na sledeće e-mail adrese

U susret proleću  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Zeničko orijentaciono takmičenje  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Elaborat U susret proleću

Elaborat Zeničko orijentaciono takmičenje

ZOT USP 2017logo

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia