Počeo tečaj za vodnike ''TARA 2016''

Počeo tečaj za vodnike ''TARA 2016''

četvrtak, 14 januar 2016

MOS-LOGOU izviđačkom centru ''Zaovine'' Savez izviđača Srbije počeo je Tečaj za vodnike ''TARA 2016''. Tečaj za vodnike je jedna od aktivnosti koje se odvijaju u sklopu projekta „Sistem obrazovanja izviđačkih vođa po meri mladih" podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Tečaj je namenjen vodnicima koji već imaju iskustvo u radu sa vodovima i imaju potrebu da unaprede svoja znanja i veštine. Učesnici su stariji od 15 godina i imaju znanje druge izviđačke zvezde. Tečaj će pokriti određeni broj tema predstavljenih u dokumentu „Okvir nacionalnog kurikuluma za obrazovanje izviđačkih vođa".

Dvadest tri polaznika iz svih delova Srbije stećiće znanje koje je neophodno da postanu dobre izviđačke vođe i njihov dalji zadatak biće da stečeno znanje prenesu u svojim odredima.

Fotografije možete pogledati ovde

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia