Tečaj za vodnike ''TARA 2016''

Tečaj za vodnike ''TARA 2016''

četvrtak, 14 januar 2016

mos logoU izviđačkom centru ''Zaovine'' Savez izviđača Srbije počeo je tečaj za vodnike ''TARA 2016''. Tečaj za vodnike je jedna od aktivnosti koje se odvijaju u sklopu projekta „Sistem obrazovanja izviđačkih vođa po meri mladih" podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Tečaj je namenjen vodnicima koji već imaju iskustvo u radu sa vodovima i imaju potrebu da unaprede svoja znanja i veštine. Učesnici su stariji od 15 godina i imaju znanje druge izviđačke zvezde. Tečaj će pokriti određeni broj tema predstavljenih u dokumentu „Okvir nacionalnog kurikuluma za obrazovanje izviđačkih vođa".

Dvadest tri polaznika iz svih delova Srbije stećiće znanje koje je neophodno da postanu dobre izviđačke vođe i njihov dalji zadatak biće da isto prenesu u svojim odredima.

Slike možete pogledati ovde

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia