Međunarodno veče na Akademiji 2014

Međunarodno veče na Akademiji 2014

subota, 08 novembar 2014

academy2014-10020141108 Internacionalno-vecheZahvaljujući izviđačima Srbije, Beograd i Srbija domaćini su Evropske izviđačke Akademije, već nekoliko dana.

U petak, 07. novembra na Akademiji je održano međunarodno veče. Ovo je događaj gde su svi učesnici predstavljali jedni drugima zemlje iz kojih dolaze. Oni su imali potpunu slobodu da osmisle način kako će to uraditi.

Opšte je poznato da se jedna kultura najbolje upoznaje upravo preko hrane, tako da je dosta učesnika ponelo sa sobom specijalitete iz njihovih gradova i država. Imali smo prlike da osetimo raznolike ukuse, mirise, čujemo priče i utiske iz 42 zemlje Evrope, pa i šire, upravo kod nas!

Veče su otvorili pomoćnica Ministra omladine i sporta Republike Srbije, gospođa Snažana Klašnja i član gradskog veća grada Beograda, Dragomir Petronijević.

Ovo je bilo svojevrsno proputovanje kroz 42 zemlje sveta, upoznavanje sa njihovim kulturama, hranom, pićem, ali i učenje tradicionalnih igara. Veče se nasatavilo u zabavnom ritmu uz muziku iz raznih delova sveta.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia