mar 162018
 

DRAGI IZVIĐAČI I PLANINKE, DA LI PRIHVATATE IZAZOV?!

Saveza izviđača Srbije i ovog proleća organizuje aktivnost „Prolećno izazivanje. Cilj aktivnosti je povezivanje vodova iz različitih jedinica širom Srbije, jačanje timskog duha i savladavanje delova Programa na zanimljiv i neobičan način.

Aktivnost je namenjena vodovima starijih i mlađih izviđača i planinki jedinica registorvanih u Savezu izviđača Srbije. Nakon slanja prijava, svaki vod će dobiti zadatak da jednom od drugih prijavljenih vodova postavi trodelni izazov, dok će istovremeno i sam biti izazvan.  Izazivači će biti određeni izvlačenjem po isteku roka za prijave. Cilj svakog voda je da u svojoj lokalnoj sredini ispuni svaki od izazova koji im drugi vod postavi i snimi ih u kratkom filmu. Vodovi će imati slobodu da u okviru zadatih tema sami osmisle i kreiraju izazove koji će postaviti vodu koji su izvukli.

Tema ovog izazivanja je „Izviđački vodič kroz galaksiju“, insiprisana popularnom naučnofantastičnom knjigom “Autostoperski vodič korz galaksiju”.

Vodovi se mogu prijaviti za učestvovanje u izazivanju tako što će popuniti prijavu i poslati je na adresu mladjiiip@gmail.com ( mlađi izviđači i planinke) ili izvidjaciplaninke@gmail.com  ( stariji izviđali i planinke). Rok za prijavu vodova je 31. mart 2018, a kô koga izaziva saznaće se nekoliko dana kasnije. Nakon toga, prijavljeni vodovi će popuniti obrazac u kome će postaviti izazov vodu koji su izvukli, a istovremeno i sami dobiti izazov koji treba da ostvare.

Elaborati i prijave

MI SMO PRIHVATILI IZAZIV – DA LI ĆETE I VI!!!

“BEZ PANIKE ! ! !”