Kako postati izviđač?

Izviđači su organizacija dece, mladih i odraslih. 

Osnovni cilj izviđačke organizacije jeste vaspitanje i obrazovanje dece i omladine kroz igru i boravak u prirodi. Savez izviđača Srbije je otvoren za sve, bez obzira na nacionalnu ili versku pripadnost, rasu, uzrast, pol, političko opredelenje, kulturu...

Član Saveza izviđača može biti svaki građanin ili stanovnik Republike Srbije koji ima 7 i više godina, zbog toga ako želiš da postaneš izviđač, da učestvuješ u izviđačkim aktivnostima ili da radiš na formiranju nove izviđačke jedinice javi se lokalnom izviđačkom odredu ili kontaktiraj Savez izviđača Srbije emailom ili telefonom.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia