TIPI 33!

četvrtak, 30 novembar 2017

TIPI logo_100Dragi tipijevci, pred vama je TIPI –Ceremonije i svečanosti! U mesecu Izviđačkog stroja Srbije dajemo vam predlog kako da svojim članovima približite izviđačke ceremonije i svečanosti i objasnite im njihov značaj. Ceremonije su nešto po čemu su izviđači prepoznatljivi i upečatljivi, ali i nešto što oslikava izviđačku tradiciju i vezu sa svetskom izviđačkom porodicom.

U ovom broju predvodnicima dajemo interesantnu aktivnost kroz koju će poletarce i pčelice naučiti osnovne i najčešće ceremonijale. Za mlađe izviđače i planinke pripremili smo zanimljivu aktivnost sa elementima igre, glume i umetnosti. Stariji izviđači i planinke kroz aktivnost koju vam dajem naučiće kako da planiraju i sporvedu različite ceremonije i svečanosti.

Nadamo se da će vam naši predlozi pomoći i dati ideje da kvalitetno sprovedete programske zahteve vezane za ovu programku oblast.

Pozdravljaju vas Programski timovi SIS-a

Preuzmite:

TIPI 33

Prilog 

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia