Aktinovsti o programskim temama pionirstvo i ručni rad u 31. broju TIPI-ja

nedelja, 02 jul 2017

TIPI logo_100Dragi tipijevci, jun je mesec kada se organizuju letnji kampovi i tabori. Tim povodom predstavljamo vam TIPI – Pionrstvo i ručni rad, sa ciljem da vam ponudimo aktivnosti koje na kampu možete sporvesti. Ova tema obuhvata programske zahteve iz oblasti Priroda oko mene Prgrama SIS. Pionirsvo je nešto sa čime se izviđači i planike susreću od prvih dana u organizaciji i značajno je za razvijanje veština korišćenja prirodnih resura, kreativnosti, ali i timskog rada i fine motorike kod dece i mladih.

Ovaj broj donosi aktivnosti za svaku kategoriju članstva. Poletarci i pčelice naučiće kako da naprave svog sopstvenog zmaja. Mlađi izviđači i planinke saznaće najbitnije stvari o pravljenju i tipovima logorske vatre, dok će stariji izviđači i planike naučiti kako da naprave osmatračnicu i druge taborske objekte.

Nadamo se da će vam naši predlozi pomoći i dati ideje da kvalitetno sprovedete programske zahteve i iskoristite lepo vremen za neke nove aktivnosti.

Pozdravljaju vas Programski timovi SIS!

Preuzmi: TIPI 31 , prilog poletarci, prilog mlađi, prilog stariji.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia