Trideseti TIPI posvećen izletništvu

sreda, 31 maj 2017

TIPI logo_100Dragi tipijevci, maj mesec donosi vam TIPI – Izletništvo, temu koja obuhvata programske zahteve iz oblasti Priroda oko mene Programa SIS. Ova tema predstavlja jedan od najčešćih oblika rada u izviđačkoj organizaciji kojim su obuhvaćene sve kategorije članstva, od poletaraca do brđana.

Izleti mogu imati različito trajanje i različite teme, ali zajednička ideja im je da se članstvo približi prorodi i životu u njoj, te da nauči nove stvari koje mu mogu koristiti u daljem životu. Pored toga, na izletima se vežbaju timski duh i zajedništvo, a promovišu se i zdravi životni stilovi.

Ovaj broj donosi aktivnosti za svaku kategoriju članstva. Poletarci i pčelice naučiće kako da organizuju svoj prvi izlet. Mlađi izviđači i planinke kroz interesantnu aktivnost naučiće koja je oprema potrebna za izlet i kako da pravilno spakuju ranac. Starije izviđače i planike ovoga puta vodimo kroz proces planiranje i realizacije izleta za neku od mlađih kategorija.

Nadamo se da će vam naši predlozi pomoći i dati ideje da kvalitetno sprovedete programske zahteve i iskoristite lepo vreme za neke nove aktivnosti.

Pozdravljaju vas programski timovi SIS.

TIPI

Prilog stariji izviđači i planinke

Prilog mlađi izviđači i planinke

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia