Novi TIPI 29 - Rekreacija i razvoj tela!

subota, 29 april 2017


TIPI logo_100Dragi tipijevci, ovog meseca donosimo vam TIPI – Rekreacija i razvoj tela. Bavljenje sportom, zdrava ishrana, boravak na čistom vazduhu jako su bitni za pravilan rast i razvitak tela. Upravo iz tog razloga je ova programska oblast iz poglavlja Moj život jako važna za svakog pojedinca, ali i za razvijanje kolektivne svesti.

Nadamo se da će vam naši predlozi pomoći i dati ideje da kvalitetno sprovedete programske zahteve, da se bavite sportom i učite korz igru.

Ovaj broj donosi aktivnosti za svaku kategoriju članstva. Poltarcima i pčelicama poredlažemo interesantnu i dinamičnu igu Krokodil. Mlađi izviđači i planinke upoznaće se sa piramidom aktivnosti prolazeći korz sve njene elemente. Stariji izviđači i planinke će korz niz sportskih igara moći da nauče više o zdravoj hrani, grupama namirnica i vitaminima koje one imaju.

Pozdravljaju vas Programski timovi SIS-a

Preuzmi TIPI 29, dodatak mlađi izviđači, dodatak stariji izviđači

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia