Konkurs za dopunu resornih Timova Saveza izviđača Srbije

ponedeljak, 03 april 2017

budi deo tima opšta fotoNačelstvo Saveza izviđača Srbije, poziva sve članove izviđačkih odreda iz Srbije koji imaju želju da se priključe radu resornih timova da pošalju prijave na konkurs za dopunu Timova za porečane, starije izviđače i planinke, kao i za Timove za informisanje i međunarodnu saradnju.

Osnovni uslovi su da kandidati imaju najmanje 18 godina i da su članovi jedinica registrovanih u Savezu izviđača Srbije.

Ukoliko imate slobodnog vremena, interesuju vas određene oblasti iz rada izviđačke organizacije u Srbiji, a pre svega imate želju da date svoj doprinos razvoju izviđaštva u Srbiji, pozivamo Vas da popunite formular, koji će sadržati i mišljane i potpis starešine odreda, overite ga u svom odredu i pošaljete ga skeniranog načelstvu Saveza izviđača Srbije na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kandidati se mogu prijaviti za učešće u radu jednog od 4 tima:

Tim za starije izviđače i planinke

Tim za porečane

Tim za informisanje

• Tim za međunarodnu saradnju

Informacije o opisu posla i o zaduženjima unutar timova možete naći klikom na određeni Tim, a sve dodatne informacije u vezi sa opisima poslova i zaduženjima možete dobiti i direktno od resornih načelnika čije kontakte možete pronaći na sajtu SIS u delu kontakt.

Prijave su otvorene do 15. aprila 2017. godine.

Prijavni formular

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia