TIPI broj 28 donosi aktivnosti o dobrom delu

četvrtak, 30 mart 2017

TIPI logo_100Dragi tipijevci, predstavljamo vam TIPI – Dobro delo! U ovom broju daćemo vam neke ideje pomoću kojih možete inspirisati svoje članove da učine dobro delo. Dobro delo predstavlja jedan od glavnih postulata izviđačke organizacije i na njemu se temelji veliki deo izviđačkog programa. Cilj je razvijati kod njih osećanje empatije i razumevanja, kao i brigu o drugima, prirodi i svojoj zajednici.

U ovom broju poletarce i pčelice ćemo uputiti u to kako da kroz igru istovremeno učine nekoliko dobrih dela. Mlađi izviđači i planinke upoznaće se sa konceptom i oblicima dobrih dela, dok će stariji izviđači i planinke, ukoliko sprovedu predloženu aktivnost, ulepšati dan i život najstarijim sugrađanima.

Nadamo se da će vam naši predlozi pomoći i dati ideje da kvalitetno sprovedete programske zahteve koji se tiču ove teme i omogućiti vam da nekome zaista pomognete.

Pozdravljaju vas Programski timovi SIS-a
Z – D – R – A – V – O !!!

TIPI 28

Prilog 1

Prilog 2

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia