Otvoren konkurs za članove tima za mlađe izviđače i planinke

ponedeljak, 13 mart 2017

sis logoTim za mlađe izviđače i planinke Saveza izviđača Srbije, poziva sve odrede da nominuju svoje članove koji koji imaju želju da se priključe radu tima.

Osnovni uslovi su da kandidati imaju najmanje 18 godina i da su članovi jedinica registrovanih u Savezu izviđača Srbije.

Ukoliko imate slobodnog vremena, interesuju vas određene oblasti iz rada izviđačke organizacije koje su zastupljene u ovoj programskoj kategoriji, a pre svega imate želju da date svoj doprinos razvoju izviđaštva u Srbiji, pozivamo Vas da popunite formular, overite ga u svom odredu i pošaljete ga načelniku za mlađe izviđače i planinke Srbije na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

Informacije o opisu posla i o zaduženjima možete da dobijete direktno od načelnika za mlađe izviđače i planinke Gabriela Rankovića na telefon: 064/468-06-49 ili mejl : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

Hajde da zajedno stvaramo bolji Svet!

Tim za mlađe izviđače i planinke

Plahata 2017-233

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia