TIPI 27 je izašao!

ponedeljak, 27 februar 2017

TIPI logo_100Drage naše vođe, predstavljamo vam TIPI – Nauka, tehnika i komunikacija. Nauka, tehnika i komunikacija predstavlja tematsku oblast u okviru dela programa Svet oko mene u Programu Saveza izviđača Srbije. Saznanja o napretku nauke i različitim tehnologijama predstavljaju bitan aspekt savremenog i svestranog čoveka, koji izviđačka organizacija ima za cilj da razvija kod dece i mladih.

U ovom broju dajemo vam ideje kako možete realizovati određene programske zahteve koji se tiču ove programske oblasti. Poletarci i pčelice će kroz aktivnost "Svemirska obilaznica" moći da razvijaju svoja znanja o šifrovanom pismu kao i veštinu korišćenja računara i Interneta. Mlađi izviđači i planinke kroz aktivnost "Električna energija za početnike" upoznaće se sa osnovama električne energije, ali i sa Rub Goldbergovom mašinom. Stariji izviđači i planinke kroz aktivnost "Multimedijalno izviđanje" imaće zadatak da istraže različite tehnologije kojima se mogu obrađivati audio-vizuelni i tekstualni materijal.

Nadamo se da će vam naši predlozi pomoći i dati ideje da kvalitetno sprovedete programske zahteve koji se tiču ove teme.

Pozdravljaju vas programski Timovi SIS.

Preuzmite TIPI 27

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia