TIPI broj 26 je izašao!

ponedeljak, 30 januar 2017
TIPI logo_100Dragi tipijevci, pred vama TIPI – Svetska izviđačka porodica koji smo posvetili izviđačkoj organizaciji na svetskom nivou. Jedna od najznačajnijih osobina izviđaštva jeste što se njeni članovi nalaze u gotovo svakoj zemlji na svetu. Izviđači čine najveću porodicu na svetu! Porodicu od čak 40 miliona članova! Cilj ovog broja TIPIja je da vam pomogne da kroz interesantne aktivnosti članove svojih jedinica upoznate sa veličinom izviđačkog pokreta i načinom na koji je on organizovan.
U ovom broju poletarce ćemo uputiti u to kako da ostvare kontakt i druže se sa vršnjacima iz drugih zemalja bez napuštanja svog odreda. Mlađi izviđači i planinke moći će da saznaju kako se kaže izviđač na više svetskih jezika i koje su to poznate ličnosti bile izviđači, dok smo za starije izviđače i planinke osmislili kviz u kome će moći da nauče nove informacije o Svetskoj organizaciji, regionima i velikim međunarodnim aktivnostima.
Nadamo se da će vam naši predlozi pomoći i dati ideje da kvalitetno sprovedete programske zahteve koji se tiču ove teme
Pozdravljaju vas Programski timovi SIS-a
Preuzmi:

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia