TIPI 25

petak, 30 decembar 2016

TIPI logo_100Dragi tipijevci, pred vama je još jedan TIPI koji vam nudi mogućnost da sa svojm jatom ili vodom ostvarite još neke programske zahteve kroz interesantne aktivnosti. Ovog meseca pred vama je TIPI – Ljudska prava koji sadrži aktivnosti kroz koje poletarci i pčelice razvijaju osećanja razumevanja i poštovanja različitosti, kao i shvatanja šta su to ljudska i dečija prava i kako ih poštovati.

Takođe, na stranama ovog TIPIJA, pronaći ćete vaučer za #TARABU – Totalno Atraktivne, Razrađene Apsolutno Brilijantne Aktivnosti - zbirku uputstava za aktivnosti za sve kategorije, koji treba da popunite i pošaljete na mejl adresu Saveza izviđača Srbije Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , nakon čega će vam ova zbirka biti dostavljena lično na prvom većem izviđačkom skupu!

Ovom prilikom želimo da Vam poželimo srećne praznike i da Vam sledeća godina bude još uspešnija nego prethodna! 

Do sledećeg TIPI-ja! 

Z-D-R-A-V-O! 

TIPI 25 , prilog poletarci i pčelice , prilog stariji izviđači i planinke

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia