Savez izviđača Srbije na sajmu volonterizma u Beogradu

petak, 02 decembar 2016

sajam-volonterizmaSavez izviđača Srbije učestvovaće u nedelju, 4. decembra, na Sajmu volonterizma u Beogradu, koji organizuje Svetski omladinski talas povodom obeležavanja Međunarodnog dana volontera. Cilj ove aktivnosti je povezivanje omladinskih organizacija čiji se rad zasniva na volontiranju i mladih koji su u potrazi za takvim organizacijama i informacijama o njima, njihovim projektima, ciljevima, kao i mogućnostima angažovanja u njima.

Deo aktivnosti rezervisan je i za panel „Od volontiranja do karijere“ na kojem će diskusiju o značaju omladinskog aktivizma i volonterskog angažovanja voditi predstavnici Ministarstva omladine i sporta, Krovne organizacije mladih Srbije i Studentskog parlamenta Univerziteta u Beogradu.

Savez izviđača Srbije će predstaviti izviđački pokret kao jedan od najmasovnijih volonterskih pokreta u svetu, naša iskustva stečena kroz program Evropski volonterski servis, kao i alat za samoprocenjivanje veština stečenih volonterskim radom u izviđačkoj organizaciji. Alat "Proceni svoje sposobnosti" razvijen je od strane izviđača Francuske, a prilagođenu verziju na srpskom jeziku možete pronaći na sledećem linku.

Pozivamo vas da nas posetite na Sajmu volonterizma koji se održava u nedelju, 4. decembra, od 14 do 17 časova u Gnezdu (prostoru Kancelarije za mlade Grada Beograda, 6. sprat Beograđanke).

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia