TIPI broj 24

ponedeljak, 07 novembar 2016

TIPI logo_100Dragi tipijevci, jesen i početak školske godine su vreme kada u odred dolaze novi članovi i kada se formiraju nove jedinice. Kako bi jedan vod il jato dobro funkcionisali, neophodni je da se njihovi članovi dobro upoznaju i postanu tim. Shodno tome vam predstavljamo TIPI – Jačanje timskog duha.

U ovom TIPIJU naći ćete aktivnosti za sve kategorije članstva, koje imaju za cilj da vam pomognu da sa svojim jedinicama organizujete prve sastanke i učinite da se novi članovi dobro upoznaju i postanu tim. Takođe, u ovom TIPIJU možete naći i veliki broj igrica za upoznavanje i razvijanje timskog rada u vodu.

Nadamo se da će vam naši saveti pomoći u stvaranju dobre vodne/jatne atmosfere i razvijanju drugarstva među članovima, jer to je osnov kvalitetne realizacije Programa i usađuvanja izviđačkih vrednosti.

TIPI 24

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia