„Žaoke" najbolje na Prolećnom izazivanju „Olimpijski plamen"

subota, 24 septembar 2016

logo prolecno izazivanjeVod starijih izviđača i planinki „Žaoke" iz odreda izviđaća „Vera Blagojević" iz Šapca pobednici su aktivnosti Prolećno izazivanje „Olimpijski plamen" koje je organizovao Tim za starije izviđače i planinke Saveza izviđača Srbije. Aktivnost je započela u aprilu ove godine i trajala je do 1. septembra, a u njoj je učestvovalo 16 vodova iz 13 odreda članova SIS-a.

Tokom ovog perioda vodovi starijih izviđača i planinki imali su zadatak da ostvare izazove koje su im postavili vršnjaci iz drugih odreda. Izazov svakog voda sastojao se iz pet delova koji su obuhvatali različite delove izviđačkog programa. Cilj aktivnosti bilo je povezivanje vodova iz različitih odreda, savladavanje Programa, kao i jačanje vodnog duha i timskog rada unutar vodova.

Vod „Žaoke" jedini je uspeo da ostvari sve izazove koji su im postavljeni, što ih je učinilo i pobednicima ove aktivnosti, a za šta su im uručene i adekvatne nagrade. Mi im ovom prilikom čestitamo, a ostalima želimo više sreće u sledećem Prolećnom izazivanju.

Izviđački pozdrav,

Tim za starije izviđače i planinke SIS-a

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia