Trening za eko-edukatore "EKOnomiši" Ždrelo, od 14 do 16.10.2016.

četvrtak, 22 septembar 2016

sis logoPočetkom septembra Savez izviđača Srbije je počeo sa realizacijom projekta "Izviđači – čuvari prirode" koji se realizuje uz podršku Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine.

Opšti cilj projekta je povećanje ekološke svesti mladih ljudi, članova izviđačke organizacije, podizanje njihovih kapaciteta i osnaživanje kako bi se podstakli da uzmu aktivno učešće u rešavanju ekoloških problema na lokalnom nivou.

U okviru projekta, Savez izviđača Srbije organizuje trening za eko-edukatore koji će biti održan u Izviđačkom centru "Ždrelo" kod Petrovca na Mlavi od 14. do 16. oktobra 2016. godine.

Trening za eko-edukatore biće održan sa ciljem jačanja kapaciteta odabranih mladih ljudi za kvalitetan rad sa svojim vršnjacima i prenošenje znanja o pitanjima zaštite životne sredine.

Takođe na treningu biće predstavljen i ekološki priručnik koji će služiti kao alat eko-edukatorima za pripremu i realizaciju lokalnih aktivnosti koje će eko-edukatori realizovati u svojim lokalnim zajednicama.

Trening je namenjen članovima registorvanih jedinica Saveza izviđača Srbije koji su stariji od 14 godina.

Prijave za trening biće otvorene su do 9. oktobra 2016. a učesnici koji budu odabrani za učešće na istom biće obavešteni o tome do 10. oktobra 2016. godine. Prijave slati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kotizacija za ovaj trening iznosi 650 dinara i uplaćuje se na račun Saveza 205-23767-82 kod Komercijalne banke do 12. oktobra 2016, dok troškove prevoza (u visini vozne/autobuske karte) refundira Savez izviđača Srbije.

Za dodatne informacije oko treninga i načina refundacije obratite se načelniku Saveza izviđača Srbije Nenadu Jovanovskom na broj telefona 0646490498 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Preuzmi: prijava

mali grb kolorni rgb

Ministarstvo poljoprivrede i zastite zivotne sredine

Projekat „Izviđači - čuvari prirode" sprovodi Savez izviđača Srbije, finansira Ministarstvo poljoprivrede i zastite zivotne sredine Republike Srbije.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia