Avgustovski TIPI

četvrtak, 04 avgust 2016

TIPI logo_100Članovi Načelstva Saveza izviđača Srbije i članovi resornih timova pri Načelstvu SIS pripremili su avgustovski broj programskog glasila TIPI, u okviru koga predvodnici, vodnici i vođe mogu naći nekoliko zanimljivih aktivnosti za letnje sastanke.

Ovaj, 23. broj TIPI-ja posvećen je aktivnostima  na vodi. U toku ovih toplih letnjih dana, sastanke svojih jata, vodova i četa možete organizovati i u blizini neke vodene površine, na nekom bazenu, reci ili jezeru, te vam mi kroz ovaj TIPI donosimo i predloge nekih aktivnosti na vodi.

Aktivnosti na vodi, sa vodom i pored nje, idealan su naĉin da se sa svojim vodovima rashladite, opustite, probate nešto drugaĉije, jaĉate vodni i sportski duh, a svako ku su neizostavni deo letnjih tabora. Kako bismo vam pomogli da osmislite i organizujete aktivnosti na vodi ovog leta, predstavljamo vam TIPI – Aktivnosti na vodi.

TIPI 23

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia