Izašao je 22. broj TIPI-ja

ponedeljak, 04 jul 2016

TIPI logo_100Dragi predvodnici, vođe i vodnici, pred nama je leto i vreme za odredske letnje tabore i bivake. Letnji tabor predstavlja najkompleksniju i najsveobuhvatniju izviđačku aktivnost u kojoj se do izražaja dolaze sve karakteristike izviđačkog života i izviđačkih principa. Stoga vam predstavljamo TIPI – Letnji tabor sa idejom da vam pomognemo da obogatite program i aktivnosti svoga kampa.

U ovom broju kao i do sada naći ćete aktivnosti za sve kategorije članstva. Za kategoriju poletaraca i pčelica, dajemo vam predlog za aktivnost “Napravi svoj kamp” .Za mlađe izviđače i planinke aktivnost nosi naziv “ Garavi kotlić” dok vam za starije izviđače i planinke dajemo predlog aktivnosti “Staza izazova”

Nadamo se da će vam naši saveti pomoći i dati ideje da svoje letnje tabore učinite što zanimljivijim, a njihov program što kvalitetnijim.

Ptogramski timovi SIS-a

Tipi 22

Prilog 1 Prilog 2 Prilog 3

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia