Održana izborna Skupština Saveza

nedelja, 26 april 2015

sis logo20150426 TanjaJankovicSkupština je tajnim glasanjem za starešinu Saveza izviđača Srbije izabrala Tanju Janković.

Obraćajući se članovima Skupštine novi starešina se zahvalila na izboru i najavila još bolji rad izviđačke organizacije u Srbiji. Tanja Janković je prva dama na čelu Saveza izviđača Srbije u istoriji dugoj 104 godine.

Za zamenika starešine izabranu su Marijana Bjelobrk iz Petrovca na Mlavi i Jožef Lukač iz Bečeja.

20150426 skupstina_sisZa članove Starešinstva izabrani su: Dejan Pantić i Željko Valković iz Beograda, Momčilo Petković i Stefan Anđelković iz Niša, Endre Balaša iz Bačke Topole, Mile Kočić iz Sremske Mitrovice, Tibior Olah iz Kanjiže, Pera Trajković iz Šapca, Predrag Marić iz Bajine Bašte, Marko Milojević iz Kruševca, Goran Nikolić iz Kragujevca, Predrag Nicić iz Zaječara, Sanja Ljubomirović iz Petrovca na Mlavi i Miloš Mladenović iz Velike Plane.

Članovi Starešinstva po dužnosti su Silvester Domonji iz Novog Sada, Đorđe Ilić iz Zvečana, Vladimir Obešva iz Beograda i Ratomir Petković iz Niša.

Za članove Nadzornog odbora Saveza izabrani su: Branislav Andrejević iz Bele Palanke, Miron Bukalov iz Sombora, Petar Ivošević iz Starčeva, Radovan Savić iz Ivanjice i Radivoje Tomić iz Šapca.

Kako je i planirano Skupština je održana u Beogradu. Prisustvovalo je 50 delegata od mogućih 55. Izbori su izvršeni tajnim glasanjem, za većinu dužnosti između dva kandidata.

Skupština je pre izbora usvojila Izveštaj o radu za period 2011-2015, Izveštaj Nadzornog odbora Saveza i Izveštaj Izborne Komisije.

Više fotografija sa Skupštine ovde.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia