Izbori za organe Saveza

sreda, 25 mart 2015

sis logoTokom aktuelnih izbora u Savezu, skoro na samom kraju rokova za predlaganje kandidata, dva odreda izviđača („Sveti Sava" iz Beograda i „Vera Blagojević" iz Šapca) kandidovali su poznatog reditelja Emira Kusturicu za starešinu Saveza.

Kusturica je bio član Saveza izviđača šezdesetih godina u Sarajevu, Ambasador je UNICEF-a, dobitnik je dve Zlatne palme za režiju, profesor je na više univerziteta. Devedesetih godina bio je promoter kampanje „Očistimo svet" koju je organizovao Savez izviđača Srbije, a pre četiri godine javno je izjavio da se ponosi što od svih mogućih članskih knjižica ima samo izviđačku.

Preuzmi pismo Emira Kusturice

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia