Prva sednica Izborne komisije

subota, 14 mart 2015

sis logoU skladu sa Pravilnikom o izborima danas je u Beogradu održana prva sednica Izborne komisije Saveza. Na sednici je izvršen pregled prispelih kandidatura za starešinu, zamenike starešne, članove Starešinstva i članove Nadzornog odbora Saveza.

Izborna komisija je konstatovala da se izborni postupak odvija po Pravilniku, da su prispele kandidature za sve dužnosti koje se biraju na Izbornoj skupštini. Izborna komisija je utvrdila liste kandidata, zatražila da se u predviđenom roku od tri dana pojedine kandidature dopune i u skladu sa Statutom Saveza obavestila Starešinstvo Saveza o svojoj odluci.

Izborna komisija planira da zaseda narednog vikenda kada se očekuje da će proglasiti liste kandidata i dostaviti ih članovima Skupštine Saveza na odlučivanje.

Preuzmi pregled kandidata (pdf)

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia