Konkurs za domaćina "Izviđačkih igara Saveza izviđača Srbije 2018"

sis logoSavez izviđača Srbije raspisuje Konkurs za izbor domaćina akcije "Izviđačke igre Saveza izviđača Srbije 2018" na osnovu "Pravila organizovanja, propozicija takmičenja i etičkog kodeksa Izviđačkih igara Saveza izviđača Srbije".

Tekst konkursa preuzmite ovde

Prijavu preuzmite ovde

Konkurs za domaćina "Državnog izviđačkog višeboja Saveza izviđača Srbije 2018"

sis logoSavez izviđača Srbije raspisuje Konkurs za izbor domaćina akcije "Državni izviđački višeboj Saveza izviđača Srbije 2018" na osnovu "Pravila organizovanja, propozicija takmičenja i etičkog kodeksa Državnog izviđačkog višeboja Saveza izviđača Srbije".

Tekst konkursa preuzmite ovde

Prijavu preuzmite ovde

TIPI broj 32 o prvoj pomoći

TIPI logo_100Dragi naši tipijevci, pred vama se nalazi TIPI –Prva pomoć, u kome vam dajemo savete kako da na interesantan i interaktivan način osmislite aktivnosti kroz koje ćete ostvariti porgramske zahteve vezane za ovu oblast. Naučiti članove da pravilno reaguju u slučaju povrede veoma je važno i predstavlja značajnu veštinu za izviđačku organizaciju , ali i za svakodnevni život pojedinca.

Opširnije...

Zakazana 40. sednica Starešinstva Saveza izviđača Srbije

sis logo

Četrdeseta sednica Starešinstva Saveza izviđača Srbije zakazana je za 08.10.2017. godine, sa početkom u 09:30 časova u Beogradu, u prostorijama OI "Vasa Čarapić". 

Poziv za sednicu sa dnevnim redom možete preuzeti ovde.

Akcija "Očistimo svet" od 13. do 15. oktobra u Jagodini

Opširnije...Početkom septembra Savez izviđača Srbije je počeo sa realizacijom projekta "NAuči, PRimeni, EDukuj - NAPRED" koji se realizuje uz podršku Ministarstva odbrane Republike Srbije.

Opšti cilj projekta je da se kod dece i mladih razvije ekološka svest i da se osnaže da u svojim sredinama prepoznaju izazove na polju zaštite životne sredine i zaštite od prirodnih i elementarnih nepogoda, te da na pravi način nauče da odgovore na ovakve izazove.

Opširnije...

Kandidatura za Orlove za 2017. godinu

sis logo

Podsećamo odrede izviđača da za par nedelja (30.09.2017.) ističe rok za dostavljanje izveštaja sa ovogodišnjih tabora i podnošenje kandidatura za zvanja „Četa orlova", „Odred orlova" i „Izviđač orao".

Opširnije...

Produžen rok za prijavu za Seminar za podržavajuće uloge Kanjiža 2017

sis logoSavez izviđača Srbije u periodu od 25. do 27. avgusta 2017. godine, u izviđačkom centru OI „Kanjiža“ u Kanjiži, organizuje Seminar za podržavajuće uloge.

U sklopu Seminara postojaće četiri modula, i to:

  •         Pribavljanje finansijskih sredsta
  •        Elektronske komunikacije i alati
  •       Administracija i arhiviranje 
  •       Interni pravilnici i akti.

Opširnije...

Izviđačke igre Saveza izviđača Srbije u Nišu!

Opširnije...Izviđačke igre Saveza izviđača Srbije imaju za cilj da kroz niz raznovrsnih izviđačko – sportskih i rekreativnih sadržaja vezanih za program organizacije promovišu i popularizuju vodni sistem kao osnovni sistem funkcionisanja u izviđačkoj organizaciji

Opširnije...

Aktinovsti o programskim temama pionirstvo i ručni rad u 31. broju TIPI-ja

TIPI logo_100Dragi tipijevci, jun je mesec kada se organizuju letnji kampovi i tabori. Tim povodom predstavljamo vam TIPI – Pionrstvo i ručni rad, sa ciljem da vam ponudimo aktivnosti koje na kampu možete sporvesti. Ova tema obuhvata programske zahteve iz oblasti Priroda oko mene Prgrama SIS. Pionirsvo je nešto sa čime se izviđači i planike susreću od prvih dana u organizaciji i značajno je za razvijanje veština korišćenja prirodnih resura, kreativnosti, ali i timskog rada i fine motorike kod dece i mladih.

Opširnije...

Zakazana 37. sednica Starešinstva SIS

sis logoTrideset sedma sednica Starešinstva Saveza izviđača Srbije zakazana je za 24.6.2017. godine, sa početkom u 10:30 časova u Beogradu, u prostorijama OI "Breza". 

Opširnije...

Trideseti TIPI posvećen izletništvu

TIPI logo_100Dragi tipijevci, maj mesec donosi vam TIPI – Izletništvo, temu koja obuhvata programske zahteve iz oblasti Priroda oko mene Programa SIS. Ova tema predstavlja jedan od najčešćih oblika rada u izviđačkoj organizaciji kojim su obuhvaćene sve kategorije članstva, od poletaraca do brđana.

Opširnije...

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia