Zakazana 37. sednica Starešinstva SIS

sis logoTrideset sedma sednica Starešinstva Saveza izviđača Srbije zakazana je za 24.6.2017. godine, sa početkom u 10:30 časova u Beogradu, u prostorijama OI "Breza". 

Opširnije...

Trideseti TIPI posvećen izletništvu

TIPI logo_100Dragi tipijevci, maj mesec donosi vam TIPI – Izletništvo, temu koja obuhvata programske zahteve iz oblasti Priroda oko mene Programa SIS. Ova tema predstavlja jedan od najčešćih oblika rada u izviđačkoj organizaciji kojim su obuhvaćene sve kategorije članstva, od poletaraca do brđana.

Opširnije...

Poziv za članove Takmičarske komisije za "DIV 2017"

sis logoSavez izviđača Srbije raspisuje konkurs za članove tamičarske komisije za predstojeći DIV koji će biti održan od 6 do 9. jula 2017. godine u Starčevu.

Od članova takmičarske komisije se očekuje da budu na lokaciji DIV-a 3. jula i da u saradnji sa poverenikom i predsednikom takmičarske komisije u pripremi svih neophodnih materijala za realizaciju DIV-a. 

Opširnije...

Zakazana 34. tehnička sednica Starešinstva SIS

sis logoTrideset četvrta tehnička sednica Starešinstva Saveza izviđača Srbije održaće se od 11. do 12.05.2017. godine.

Dnevni red možete pogledati ovde.

Novi TIPI 29 - Rekreacija i razvoj tela!


TIPI logo_100Dragi tipijevci, ovog meseca donosimo vam TIPI – Rekreacija i razvoj tela. Bavljenje sportom, zdrava ishrana, boravak na čistom vazduhu jako su bitni za pravilan rast i razvitak tela. Upravo iz tog razloga je ova programska oblast iz poglavlja Moj život jako važna za svakog pojedinca, ali i za razvijanje kolektivne svesti.

Nadamo se da će vam naši predlozi pomoći i dati ideje da kvalitetno sprovedete programske zahteve, da se bavite sportom i učite korz igru.

Opširnije...

Zakazana 32. tehnička sednica Starešinstva SIS

sis logoTrideset druga tehnička sednica Starešinstva Saveza izviđača Srbije održaće se 24.04.2017. godine.

Dnevni red možete pogledati ovde.

Produžen rok za prijavu za 2. Prolećno izazivanje

Opširnije...Dragi stariji izviđači i planinke, obaveštavamo vas da je rok za prijavu za učestvovanje na ovogodišnjem „Prolećnom izazivanju – Igra izazova“ produžen do 14.4.2017. Ne propustite priliku da nekom postavite izazov, ali i da budete izazvani i okušate svoje veštine.
...JER PROLEĆE DOLAZI! DA LI STE SPREMINI ZA NJEGA!

Opširnije...

Zakazana 31. tehnička sednica Starešinstva S

sis logoTrideset prva tehnička sednica Starešinstva Saveza izviđača Srbije održaće se 10.04.2017. godine.

Dnevni red možete pogledati ovde.

Konkurs za dopunu resornih Timova Saveza izviđača Srbije

Opširnije...Načelstvo Saveza izviđača Srbije, poziva sve članove izviđačkih odreda iz Srbije koji imaju želju da se priključe radu resornih timova da pošalju prijave na konkurs za dopunu Timova za porečane, starije izviđače i planinke, kao i za Timove za informisanje i međunarodnu saradnju.

Opširnije...

TIPI broj 28 donosi aktivnosti o dobrom delu

TIPI logo_100Dragi tipijevci, predstavljamo vam TIPI – Dobro delo! U ovom broju daćemo vam neke ideje pomoću kojih možete inspirisati svoje članove da učine dobro delo. Dobro delo predstavlja jedan od glavnih postulata izviđačke organizacije i na njemu se temelji veliki deo izviđačkog programa. Cilj je razvijati kod njih osećanje empatije i razumevanja, kao i brigu o drugima, prirodi i svojoj zajednici.

Opširnije...

Održana redovna godišnja Skupština Saveza izviđača Srbije

sis logoRedovna godišnja Skupština Saveza izviđača Srbije kojoj je prisustvovalo 37 delegata iz cele Srbije i oko 30 gostiju održana je 19. februara 2017. godine u sali Skupštine grada Kragujevca. Na Skupštini je razmatran izveštaj o radu, finansijski izveštaj, plan rada za narednu godinu i strategija razvoja Saveza izviđača Srbije za period od 2017-2020. godina. Sednicu je otvorio Stefan Nikezić, pomoćnik gradonačelnika za unapređenje položaja mladih koji je iskoristio ovu priliku da pozdravi učesnike Skupštine i istakao važnost izviđačke organizacije za lokalne zajednice.

Opširnije...

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia