Unija mladih Zapadnog Balkana

utorak, 21 april 2015

sis logoObaveštavam Vas da je počelo formiranje radnog tela (u daljem tekstu RT) Unije mladih Zapadnoh Balkana (u daljem tekstu UMZB) i da je u toku odluka o terminu prvog sastanaka RT koji bi, po svemu sudeći, trebalo da bude u ponedeljak.

Na prvom sastanku će se zvanično konstituisati RT, biće dogovoren dalji način rada, kao i plan o daljem formiranju UMZB, tačan dnevni red očekujem u nekom od narednih dana.

Svako od članova RT će morati da donese pismenu odluku svoje organizacije kojom se potvrđuje delegiranje od strane organizacije.

Zato mi je potrebna Vaša pismena odluka da sam ja, Miloš Mladenović, delegat Saveza izviđača Srbije i to u što kraćem vremenskom roku, najkasnije do petka. Nakon prvog sastanka, obavestiću Savez o dešavanjima sa sastanka, kao i daljim planovima RT buduće UMZB.

Što se kontakta u vezi potvrde o deligiranju tiče, možete me kontaktirati lično na privatan broj: 065/67-62-810 ili slanjem mail-a.

Starešinstvo Saveza na sednici održanoj 22.04.2015. godine jednoglasno je imenovalo Miloša Mladenovića za člana organa Unije mladih Zapadnog Balkana.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia