Aktivnosti instruktorske grupe

sreda, 18 mart 2015

sis logoPored intenzivnog rada na koncipiranju novog sistema organizovanja izviđačkih instruktora u Saveza izviđača Srbije i izrade predloga novog Pravilnika o instruktorima u Savezu, Instruktorska grupa je, na svom sastanku 7. i 8. marta tekuće godine, uvidom u pristigle prijave i prateću dokumentaciju kandidata a u skladu sa važećim Pravilnikom, obavila proveru ispunjenosti uslova prijavljenih kandidata za sticanje zvanja Izviđački instruktor I, II i III stepena.

Konačni rezultati i, u skladu sa tim – odgovarajući spiskovi kandidata, biće objavljeni na Internet-prezentaciji Saveza, nakon verifikacije odgovarajuće odluke od strane Starešinstva Saveza izviđača Srbije.

U međuvremenu, Grupa će telefonski i elektronskom poštom lično kontaktirati kandidate koji treba da dopune dokumentaciju tj. dostave nedostajuće delove iste. Rok za dostavu traženih dokumenata je sedam dana od dana dostave telefonskog obaveštenja tj. elektronskog pisma.

Kandidati koji ne ispunjavaju neki od ostalih uslova propisanih važećim Pravilnikom o sticanju zvanja ''izviđački instruktor'', nakon verifikacije odluke od strane Starešinstva Saveza izviđača Srbije, dobiće obrazloženje Instruktorske grupe sa preporukom o daljim aktivnostima koje bi trebalo preduzeti.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia