Razgovor u Ministarstvu omladine i sporta

nedelja, 01 februar 2015

mos logo20150129 mos_BorovcaninDržavni sekretar za omladinu Nenad Borovčanin razgovarao je sa predstavnicima Saveza izviđača Srbije. Sastanak je održan na inicijativu starešine Saveza.

Tokom jednočasovnog susreta bilo je reči o planu rada Saveza za tekuću godinu, projektima koje će tokom 2015. godine finansirati MOS.

Posebno je bilo reči o problemima sa kojima se susreću pojedini odredi i Savezi a koji su vezani za obezbeđenje prostornih uslova za rad.

Državni sekretar istakao je značaj aktivnosti koje organizuje Savez izviđača, on se založio da se u najskorije vreme napravi plan promocije rada izviđača. Gospodin Borovčanin je u ime Ministarstva je održao rad Saveza i potvrdio da će preporučiti lokalnim samoupravama da i one podrže rad izviđača u svojim sredinama.

Sastanku su pored starešine Saveza Branka Davidovića prisustvovali starešina i sekretar Saveza izviđača grada Niša Ratomir Petović i Momčilo Petković i sekretar Saveza Milan Barišić.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia