Produžen rok za konkurisanje kod fondacije Zoran Petrović Tito za sredstva za potrebe školovanja

ponedeljak, 05 jun 2017

logo ilustracija_fondacija_tito

Fondacija Zoran Petrović Tito prodžila je rok za konkurisanje za dodelu sredstava za školovanje u 2017. godini za članove izviđačke organizacije.

Novi rok za slanje prijava je 1. jul 2017. godine.

Pozivamo izviđače, da ne propuste priliku da konkurišu za sredstva koja Fondacija Zoran Petrović Tito dodeljuje za troškove učešća na željenim oblicima školovanja, a koji će biti realizovani do decembra 2017. godine.

Jedan od osnovnih ciljeva Fondacije Zoran Petrović Tito je afirmacija ličnog razvoja mladih u izviđačkoj organizaciji, omladinskom aktivizmu i omladinskom radu. U 2017. godini Fondacija dodeljuje sredstva koja će podržati učešće mladih na izviđačkim školama (seminar, tečaj, radionica i slično).

Ove godine Fondacija dodeljuje sredstva za troškove učešća na željenim oblicima školovanja koji će biti realizovani do decembra 2017. godine. Zahtevi za putne troškove, kupovinu opreme i slično neće biti odobreni. Fondacija će uplatiti odobrena sredstva direktno na račun organizatora škole.

Na konkurs se mogu prijaviti:

• članovi/ce izviđačke organizacije

• stariji/e od 14 godina

• motivisani/e da doprinesu svojoj zajednici kroz volonterski rad

Prijave slati na  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Prijavni formular

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia