Konkurs Fondacije Zoran Petrović Tito

ponedeljak, 22 maj 2017

logo ilustracija_fondacija_titoFondacija Zoran Petrović Tito objavila je konkurs za dodelu sredstava za školovanje u 2017. godini za članove izviđačke organizacije.

Jedan od osnovnih ciljeva Fondacije Zoran Petrović Tito je afirmacija ličnog razvoja mladih u izviđačkoj organizaciji, omladinskom aktivizmu i omladinskom radu. U 2017. godini Fondacija dodeljuje sredstva koja će podržati učešće mladih na izviđačkim školama (seminar, tečaj, radionica i slično).

Ove godine Fondacija dodeljuje sredstva za troškove učešća na željenim oblicima školovanja koji će biti realizovani do decembra 2017. godine. Zahtevi za putne troškove, kupovinu opreme i slično neće biti odobreni. Fondacija će uplatiti odobrena sredstva direktno na račun organizatora škole.

Na konkurs se mogu prijaviti:

• članovi/ce izviđačke organizacije

• stariji/e od 14 godina

• motivisani/e da doprinesu svojoj zajednici kroz volonterski rad

Prijave slati do 1. juna 2017. godine na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Upravni odbor Fondacije objaviće spisak odobrenih prijava do 15. juna 2017.

PREUZMITE FORMULAR

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia