Konkurs za tim mlađih brđana

ponedeljak, 08 decembar 2014

sis logoZbog formiranja načelstva za Mlađe brđane, načelnik za mlađe brđane i načelnik Saveza izviđača Srbije raspisuju konkurs za formiranje tima za mlađe brđane.

Na konkurs se mogu prijaviti svi zainteresovani članovi Saveza stariji od 18 godina koji imaju želju da pomognu u kreiranju i spovođenju programa za Mlađe Brđane.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem popunjene prijave na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 20.12.2014 godine.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti načelniku mlađe brđane putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Preuzmi prijavu (.docx)

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia