Konkurs za članove tima za Informisanje

utorak, 11 novembar 2014

sis logoZbog promene načelnika za Informisanje, tim za Informisanje Saveza izviđača Srbije raspisuje konkurs za članove tima.

Na konkurs se mogu prijaviti svi zainteresovani članovi Saveza stariji od 18 godina koji imaju znanje engleskog ili nekog drugog svetskog jezika, poseduju odlične veštine u radu na računaru ili u odnosima sa javnošću a imaju želju da doprinesu poboljšanju informisanja i prepoznatljivosti Saveza izviđača Srbije.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem popunjene prijave na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 28.11.2014 godine.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti načelniku za informisanje putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Preuzmi Prijavu (pdf ili docx)

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia