Konkurs za članove tima za Međunarodnu saradnju

petak, 27 jun 2014

sis logoZbog povećanog broja međunarodnih aktivnosti u narednom periodu, tim za međunarodnu saradnju raspisuje konkurs za jos dva člana tima.

Na konkurs se mogu prijaviti svi zainteresovani clanovi Saveza stariji od 18 godina koji imaju znanje engleskog jezika i zele da doprinesu poboljšanju međunarodne saradnje u Savezu izviđača Srbije.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem popunjene prijave na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 07.07.2014 godine. Preciznije informacije o radu u timu za medjunarodnu saradnju mogu se naci u opisu posla članova tima koji možete preuzeti OVDE.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti načelniku za međunarodnu saradnju putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Preuzmi prijavu

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia