Novi sajt Saveza

četvrtak, 12 septembar 2013

SIS logoNa osnovu odluke Starešinstva Saveza pripremljena je nova web prezentacija Saveza izviđača Srbije čiji je osnovni cilj da osveži izviđačko prisustvo na internetu.

Savez izviđača Srbije je organizacija mladih koja je duboko ukorenjena u prošlosti, ali posao i privilegija odreda i saveza, odnosno vođa i instruktora danas je da nauče decu i mlade svemu onom što oni nedovoljno uče u školi, a to je životna lekcija, timski rad i opšti osećaj zajedništva i drugarstva.

Novi sajt Saveza je pripremqen u okviru projekta "Sprovođenje Nacionalne strategije za mlade kroz izviđaštvo" odnosno pod pokroviteljstvom MINISTARSTVA ZA OMLADINU I SPORT SRBIJE,

Uredništvo sajta poziva sve izviđače bez obzira na uzrast da sarađuju, da pišu kako bi poboljšali rad izviđačke organizacione i uvećali njene kapacitete. Možemo vam obećati da ćemo tražiti sve načine da podržimo rad volontera, da ćemo sve informacije i priloge odgovorno tretirati i sa poštovanjem se odnostiti prema svima.

Uredništvo sajta

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia