Konkurs Fondacije Zoran Petrović Tito

Opširnije...Fondacija Zoran Petrović Tito objavila je konkurs za dodelu sredstava za školovanje u 2017. godini za članove izviđačke organizacije.

Opširnije...

Saopštenje Starešine SIS

sis logo

Starešina Saveza izviđača Srbije obratila se saopštenjem povodom najave formiranja udruženja "Zajednica izviđačkih organizacija Srbije".

Opširnije...

Zaštićen znak Saveza izviđača Srbije

sis logoSavez izviđača Srbije zaštito je znak Saveza u Zavodu za intelektualnu svojinu Republike Srbije, prema odredbama Zakona o žigovima. Znak je zaštićen na period od 10 godina, sa mogućnošću neograničenog produženja zaštite.

Opširnije...

Obaveštenje o roku za plaćanje članarine

sis logoNa sednici Starešinstva Saveza izviđača Srbije održanoj 26.11.2016. u Lipovcu, doneta je odluka da se produžava rok za plaćanje članarine Savezu do 15.12.2016. godine. Rok za dostavljanje dokumentacije neophodne za redovnu godišnju registraciju je 30.11.2016. godine.

WOSM ima novog Generalnog sekretara

Opširnije...Savez izviđača Srbije sa zadovoljstvom objavljuje da je za Generalnog sekretara Svetske organizacije skautskog pokreta postavljen gospodin Ahmad Alhendavi, inače najmlađa osoba na toj poziciji do sada.

Opširnije...

Redovna godišnja registracija

sis logoPozivamo sve odrede i saveze izviđača, koji do sada to nisu učinili, da Savezu dostave popunjeni obrazac Zahtev za registraciju u 2017. godini, kao i ostala prateća dokumenta definisana Pravilnikom o registraciji.

U skladu sa ovim Pravilnikom, rok za dostavljanje dokumenata je 30.11. tekuće godine za narednu godinu.

Opširnije...

Apel za pomoć porodici Jožefa Lukača

sis logoDragi izviđači,

U toku vikenda Saveza izviđača Srbije, dobio je jednu tužnu vest.

Naime u noći između 22. i 23. septembra 2016. godine došlo je do požara u kući zamenika starešine Saveza izviđača Srbije, Jožefa Lukača.

Na žalost, izgorela je kompletna kuća, pa je s toga svaka pomoć dobrodošla.

Pozivamo sve izviđače i sve prijatelje organizacije da se odazovu ovom apelu za pomoć i koliko god su u mogućnosti, uplate na račun Jožefa Lukača.

Broj tekućeg računa 160-5800100256198-64

Opširnije...

Podnošenje kandidatura za "Orlove"

sis logoPodsećamo odrede izviđača da za par nedelja (30.09.2016.) ističe rok za dostavljanje izveštaja sa ovogodišnjih tabora i podnošenje kandidatura za zvanja „Četa orlova", „Odred orlova" i „Izviđač orao".

Sve potrebne obrasce možete pronaći na sledećem linku: http://www.izvidjaci.rs/index.php/site-administrator/obrasci

Opširnije...

Produžen rok za podnošenje kandidatura za članove Nadzornog odbora

sis logoStarešinstvo Saveza izviđača Srbije je na 10. Sednici održanoj dana 22.12.2015. godine jednoglasno donelo odluku o raspisivanju izbora za članove Nadzornog odbora po važećem Pravilniku o izborima.

Opširnije...

Predlaganje kandidata za izviđačka zvanja

sis logoRok za predlaganje kandidata za sticanje zvanja „Izviđač orao" i predlaganje jedinica za dodelu zvanja „Četa orlova" i „Odred orlova" traje do 01. oktobra 2015.

Obrasci za podnošenje predloga su pripremljeni.

Opširnije...

Konkurs za kuvara na seminaru

sis logoRaspisuje se konkurs za odabir Kuvara za „Woodbadge" seminar koji će se održati u periodu od 3. do 12. aprila 2015. u saradnji sa Savezom izviđača Švajcarske.

Seminar će biti održan u Srbiji.

Opširnije...

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia