Redovna godišnja registracija jedinica

sis logoPozivamo sve odrede i saveze izviđača, koji do sada to nisu učinili, da Savezu dostave popunjeni obrazac Zahtev za registraciju u 2018. godini, kao i ostala prateća dokumenta definisana Pravilnikom o registraciji.

Opširnije...

Pristupnica Saveza izviđača Srbije

sis logoSavez izviđača Srbije kreirao je u prethodnom periodu univerzalnu izviđačku pristupnicu. Zašto univerzalnu? Zato što se u njoj nalaze podaci koje prikupljaju lokalne izviđačke jedinice, ali i Savez izviđača Srbije, pa samim tim pristupnicu mogu koristi svi odredi izviđača u Srbiji.

Opširnije...

Savez izviđača Srbije raspisuje konkurs za radno mesto

sis logoSavez izviđača Srbije raspisuje konkurs za radno mesto: Koordinator radne grupe za obrazovanje izviđačkih vođa

Opširnije...

Produžetak roka za prijave za Republičku šumsku školu i Seminar za Instruktore I stepena

sis logoSavez izviđača Srbije produžio je rok za prijave za Republičku šumsku školu i Seminar za Instruktore I stepena.

Svi zainteresovani izviđači, koji nisu stigli do prethodno naznačenog roka da se prijave za ove dve savezne aktivnosti, mogu se prijaviti do utorka 27. juna 2017. godine.

Opširnije...

Rezultati konkursa povodom Dana vode

sis logoTima za porečan obaveštava članove Saveza Izviđača Srbije koje su učestovali na likovnom konkursu povodamo međunardonog dana vode da su odlučeni dobitnici prva tri mesta. Na konkurs su pristigli radovi poletaraca i pčelica, kao i mlađih izviđača i planinki, a rezultate možete videti u nastavku.

Opširnije...

Produžen rok za konkurisanje kod fondacije Zoran Petrović Tito za sredstva za potrebe školovanja

Opširnije...

Fondacija Zoran Petrović Tito prodžila je rok za konkurisanje za dodelu sredstava za školovanje u 2017. godini za članove izviđačke organizacije.

Novi rok za slanje prijava je 1. jul 2017. godine.

Opširnije...

Konkurs Fondacije Zoran Petrović Tito

Opširnije...Fondacija Zoran Petrović Tito objavila je konkurs za dodelu sredstava za školovanje u 2017. godini za članove izviđačke organizacije.

Opširnije...

Saopštenje Starešine SIS

sis logo

Starešina Saveza izviđača Srbije obratila se saopštenjem povodom najave formiranja udruženja "Zajednica izviđačkih organizacija Srbije".

Opširnije...

Zaštićen znak Saveza izviđača Srbije

sis logoSavez izviđača Srbije zaštito je znak Saveza u Zavodu za intelektualnu svojinu Republike Srbije, prema odredbama Zakona o žigovima. Znak je zaštićen na period od 10 godina, sa mogućnošću neograničenog produženja zaštite.

Opširnije...

Obaveštenje o roku za plaćanje članarine

sis logoNa sednici Starešinstva Saveza izviđača Srbije održanoj 26.11.2016. u Lipovcu, doneta je odluka da se produžava rok za plaćanje članarine Savezu do 15.12.2016. godine. Rok za dostavljanje dokumentacije neophodne za redovnu godišnju registraciju je 30.11.2016. godine.

WOSM ima novog Generalnog sekretara

Opširnije...Savez izviđača Srbije sa zadovoljstvom objavljuje da je za Generalnog sekretara Svetske organizacije skautskog pokreta postavljen gospodin Ahmad Alhendavi, inače najmlađa osoba na toj poziciji do sada.

Opširnije...

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia