Savetovanje Saveza izviđača Srbije 2017

utorak, 14 novembar 2017

sis logoOvogodišnje Savetovanje Saveza izviđača Srbije održaće se od 24. do 26.11.2017. godine u Dečjem odmaralištu Šuplja stena na Avali. Savetovanje Saveza izviđača Srbije se svake godine organizuje sa ciljem da se u neposrednom kontaktu sa predstavnicima organizacionih jedinica razmene mišljenja o proteklim aktivnostima Saveza, kao i o aktuelnim temama koje imaju za cilj ispunjenje strateških ciljeva Saveza.

Konferencijom „Država se brani čistoćom" zaokružujemo projekat „NAuči, PRimeni, EDukuj - NAPRED" koji je podržalo Ministarstvo odbrane Republike Srbije. Ovogodišnja aktuelna tema je uspostavljanje pravovremenog ritma registracije članica Saveza. To će nam omogućiti novi sistem za evidenciju i registraciju članstva, koji će učesnici moći praktično da isprobaju i Pravilnik o registraciji. Prateći savremene trendove biće razgovora i na temu uloge izviđačke organizacije u ostvarenju Ciljeva održivog razvoja, kao i prezentacija organizacije Smotre SIS 2018. godine.

Rok za prijavu učesnika/ca je 21.11.2017. godine na mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Više informacija o Savetovanju možete pronaći u elaboratu.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia