Vod iz Niša pobednik 2. Prolećnog izazivanja

sreda, 12 jul 2017

izazivanje 2017 logoVod starijih izviđača “Sparta“ iz odreda izviđaća „Mija Stanimirović“ iz Niša pobednik je aktivnosti Prolećno izazivanje „Igra izazova“ koje je organizovao Tim za starije izviđače i planinke Saveza izviđača Srbije. Aktivnost je započela u aprilu ove godine i trajala je do 30. juna.

Tokom ovog perioda vodovi starijih izviđača i planinki imali su zadatak da ostvare izazove koje su im postavili vršnjaci iz drugih odreda. Izazov svakog voda sastojao se iz tri dela koji su obuhvatali različite delove izviđačkog programa. Cilj aktivnosti bilo je povezivanje vodova iz različitih odreda, savladavanje Programa, kao i jačanje vodnog duha i timskog rada unutar vodova.

Vod „Sparta“ jedini je uspeo da ostvari sve izazove koji su im postavljeni, što ih je učinilo i pobednicima ove aktivnosti. Svojim trudom, smelošću i timskim radom uspeli su da ostvare sve izazove koji su pred njih stavljeni i osvoje glavnu nagradu. Pored pobedničkog voda, simbolična nagrada biće uručena i njihovim izazivačima, vodu “Goblini” iz odreda izviđača “Zvičaj 1093” za postavljanje originalnog izazova.

Ovom prilikom čestitamo pobednicima, a ostalima želimo više sreće u sledećem Prolećnom izazivanju.

Izviđački pozdrav,
Tim za starije izviđače i planinke SIS-a

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia