"Savezovanje 2017"

petak, 12 maj 2017

sis logoU periodu od 2. do 4.6.2017. godine Savez izviđača Srbije organizuje "Savezovanje 2017", savetovanje za vođe lokanih jedinica u izviđačkom centru „Krupac" kod Bele Palanke. Cilјevi Savezovanja su preispitivanje potreba lokalnih jedinica SIS u pogledu sprovođenja i renoviranja posebnog programa, razmena iskustava u sprovođenju programa kao i jačanje saradnje među jedinicama.

Na savetovanju je predviđeno učešće mladih izviđačkih vođa iz registrovanih jedinica Saveza izviđača Srbije, kao i jedinica koje su sa SIS potpisale sporazum o sradnji,  koji u svojim odredima i savezima obavljaju dužnost načelnika ili zamenika načelnika. Zbog ograničenog broja mesta iz svake jedinice može se prijaviti po jedan učesnik. Ukoliko ostane slobodnih mesta, jedinice će moći da pošalju još po jednog predstavnika, o čemu će blagovremeno biti obaveštene.

Svi zainteresovani, koji ispunjavaju navedene kriterijume mogu se prijaviti slanjem prijave na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 25.5.2017. godine.

mop logo

Preuzmi prijavu.

Detaljnije informacije možete pročitati u elaboratu aktivnosti koji možete preuzeti ovde.

Realizaciju "Savezovanja 2017" podržala je fondacija "Glasnici mira".

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia