Rezultati 2. Prolećnog izazivanja - Igra izazova

ponedeljak, 24 april 2017

prolecno izazivanje fbDragi stariji izviđači i planinke, drago nam je da ste prihvatili izazov! Tokom izvlačenja održanog u četvrtak, 20. aprila, izvučeni su izazivači i vodovi koji izazivaju. Spisak možete preuzeti ovde.

Sada sledi faza postavljanja izazova. Svaki vod ima zadatak da popuni obrazac za izazove i postavi zadatke vodu koji izaziva.

Obrazac sa postavljenim izazovom treba poslati na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 28. aprila. Tek nakon slanja ovog obrasca, vod će dobiti zadatak od svojih izazivača.

Ukoliko vod na vreme ne pošalje izazov, smatraće se da je odustao od aktivnosti.

Vreme je da izazov počne!

Tim za starije izviđače i planinke

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia