2. Prolećno izazivanje - Igra izazova!

četvrtak, 23 mart 2017

izazivanje 2017 logoTim za starije izviđače i planinke Saveza izviđača Srbije i ovog proleća organizuje aktivnost „Prolećno izazivanje – Igra izazova”. Cilj aktivnosti je povezivanje vodova iz različitih jedinica širom Srbije, jačanje timskog duha i savladavanje delova Programa na zanimljiv i neobičan način.

Dragi stariji izviđači i planinke, da li prihvatate izazov?!

Aktivnost je namenjena vodovima starijih izviđači i planinki iz jedinica registorvanih u Savezu izviđača Srbije. Nakon slanja prijava, svaki vod će dobiti zadatak da jednom od drugih prijavljenih vodova postavi trodelni izazov, dok će istovremeno i sam biti izazvan. Izazivači će biti određeni izvlačenjem po isteku roka za prijave. Cilj svakog voda je da u svojoj lokalnoj sredini ispuni svaki od izazova koji im drugi vod postavi i snimi ih u kratkom filmu. Vodovi će imati slobodu da u okviru zadatih tema sami osmisle i kreiraju izazove koji će postaviti vodu koji su izvukli.

Tema ovog izazivanja je „Igra izazova“, insiprisana planetrnim hit serijalom “Igra prestola”. Učesnici izazvianja imaće zadatak da odgovore na izazove tri najveće plemićke kuće - Targerian, Stark i Lanister, od kojih svaka traži različitu spremnost i veštinu. PROLEĆE DOLAZI !!! Da li ste spremni za njega!?

Vodovi se mogu prijaviti za učestvovanje u izazivanju tako što će popuniti prijavu i poslati je na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Rok za prijavu vodova je 6. april 2017, a kô koga izaziva saznaće se nekoliko dana kasnije. Nakon toga, prijavljeni vodovi će popuniti obrazac u kome će postaviti izazov vodu koji su izvukli, a istovremeno i sami dobiti izazov koji treba da ostvare.

MI SMO PRIHVATILI IZAZIV – DA LI ĆETE I VI!!!
…JER PROLEĆE DOLAZI ! ! !

Izazivanje - prijava

Izazivanje - zadatak/pravila

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia